Nieuw: ANWB Autoverhuur

Met de slogan ‘Vertrouwd huren, zonder verrassingen’ lanceert de ANWB een nieuw product: ANWB Autoverhuur, in samenwerking met Hertz. Gisteren werd tijdens een feestelijk momentje op het hoofdkantoor de lancering gevierd. In eerste instantie is ANWB Autoverhuur een proef.

Bij ANWB Autoverhuur komen leden achteraf niet voor verrassingen te staan. Zo betalen ze geen eigen risico bij schade aan de huurauto of aan derden. Een 2e bestuurder is inbegrepen, er mag een onbeperkt aantal kilometers worden gereden en pechhulp is inclusief.

Via anwb.nl/auto selecteren leden een ophaal- en inleverlocatie en vervolgens een auto en eventuele opties zoals een kinderzitje. Anders dan bij de samenwerking met Sunny Cars kun je met ANWB Autoverhuur alleen auto’s in Nederland huren.

Leden die meer willen weten over ANWB Autoverhuur kunnen bellen met het Leden Service Center. Met vragen over reserveringen kunnen ze terecht bij Hertz.

Reacties plaatsen niet mogelijk