ANWB Fietsverlichtingsactie

Samen maken we Nederland veiliger

Goed verlicht zijn is van levensbelang. Niet alleen voor automobilisten, maar ook voor de fietser. Nog veel te vaak gaan fietsers niet goed verlicht door het verkeer en dat zorgt voor gevaarlijke situaties.

Wist je dat de kans op een aanrijding met 20% afneemt met goede fietsverlichting? Dus wij zeggen: check je fietsverlichting en zet je licht aan! 

In oktober reist er een tagteam door Nederland dat, bij en rondom scholen en op schoolroutes, tags plaatst met de tekst “Zet je licht aan!”.

Ook jij kan meehelpen door een gratis tagpakket in de ANWB Winkel op te halen en te gaan taggen in je eigen buurt.  De politie en scholen helpen ook met taggen. 

Tagpakketten

Je kunt van 17 oktober tot 19 november een gratis tagpakket ophalen in elke ANWB winkel. Maar wees er snel bij, want op is op.

Winactie

Heb je de tag gezet? Maak er een originele foto van en deel deze voor 14 november 2022 via Instagram met #Zetjelichtaan en @anwb. Alle foto’s die voor deze datum met ons worden gedeeld maken kans op het winnen van een fiets ter waarde van € 750,-. Uit alle inzendingen trekken we eind november 2022 de winnaar.
Actievoorwaarden Fietsverlichtingsactie 2022 (leden).

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.