Kinderfietsenplan

Campagne Kinderfietsenplan

Nederlandse huishoudens hebben samen zo’n 3,8 miljoen ongebruikte fietsen staan. Aanleiding voor het Kinderfietsenplan om campagne te voeren.

Uit ANWB-onderzoek onder 1.072 respondenten blijkt dat er in Nederlandse schuurtjes zo’n 3,8 miljoen ongebruikte fietsen staan. Aanleiding voor de collega’s van het Kinderfietsenplan om campagne te voeren en mensen op te roepen die fietsen in te leveren. 

Staatssecretaris
Om aandacht te vragen voor de campagne wordt een persbericht verstuurd. Daarin worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd en roept Stientje van Veldhoven, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, op om mee te doen aan het Kinderfietsenplan.

Ook roept de ANWB via social media en een online bannercampagne op fietsen te doneren. Verder staat er in de Kampioen een interview met collega Inge Veliscek en is er aandacht voor in de diverse nieuwsbrieven. De site anwb.nl/kinderfietsenplan staat ook in het teken van de campagne. 

Het ANWB Kinderfietsenplan helpt kinderen voor wie een fiets geen vanzelfsprekendheid is aan een opgeknapte tweewieler, zodat ze op de fiets naar school kunnen.

> Klik hier als u een fiets wilt doneren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.