Nieuwe RCP’er in Brabant-Oost

Postcodegebieden

Vanaf 1 juli is Wim Arts uit Schaijk de nieuwe Regio Contactpersoon in de regio 74 Brabant Oost e.o. Hij volgt René van der Velden op, die plotseling wegens drukke werkzaamheden de functie alweer moest neerleggen nadat hij deze vorig jaar van Arie Bakker had overgenomen.

Voormalige medewerkers bij de Wegenwacht zullen Wim ongetwijfeld kennen. Hij heeft er circa 42 jaar gewerkt. Eerst om Barneveld, toen vanuit Geldrop en tenslotte in Wijchen. Velen zullen hem ontmoet hebben bij het WW detachement in de Nijmeegse Vierdaagse. Hij liep meer dan 20 (!) maal mee, en loopt ook nu nog ieder jaar “een” afstand. Namens het bestuur wens ik Wim, met zijn echtgenote Gerrie, veel plezierige ledencontacten.

Overig regio-nieuws
Vorige maand zijn in het zuiden en westen de RCP’ers in hun Kring bijeen geweest. Deze maand hebben de Kringen Oost en Noord hun overleg gehad. Zij spraken over de ervaringen tijdens de corona-pandemie en hoe de bezoeken aan de leden bij Kroonjaren weer opgepakt kunnen worden. Ook de positieve afloop van de reeds georganiseerde Regiobijeenkomsten werd besproken. In september zullen in verschillende regio’s nog bijeenkomsten worden gehouden, die de RCP’er zelf aan zijn leden bekend zal maken.

In verschillende regio’s zijn de grenzen wat verlegd. In Friesland op verzoek van leden en in de Achterhoek om de onderlinge reisafstanden te beperken. De betrokken RCP’ers zullen de leden informeren.

Gerard de Regt
Bestuurslid

Wim Arts

Wim Arts

Nieuwe RCP'er in regio 74 Brabant Oost e.o.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.