Nieuws uit de regio’s

Postcodegebieden

Enkele wijzigingen in het RCP-corps. In Den Haag West verwelkomen we Joke van Veen als nieuwe RCP’er. En in Brabant Midden nemen we afscheid van Peter Horvers . 

Den Haag West
In de regio Den Haag West (regio 41) is de sinds september vorig jaar bestaande vacature opgevuld door Joke van Veen. In de Buitenband stond vorig jaar een kort artikel over haar. Ze is een van onze leden die nog bij de ANWB werkt. Ze hoopt in juli met AOW te gaan.
In 2002 kwam ze bij de afdeling Leden Service Center als telefonisch adviseur. De laatste jaren bij het team DIGI waar de leden alles kunnen vragen over digitale problemen. Daarnaast heeft ze bij vele speciale acties en op beurzen actief contacten gehad met leden.
Joke is ook in haar buurt actief zoals bij de scouting. Ze woont midden in de regio die een deel van Den Haag en Scheveningen beslaat.

Brabant Midden
In de regio Brabant Midden (regio 71) gaat Peter Horvers zijn functie van Regiocontactpersoon overdragen aan een opvolger.  Hij heeft ruim 12 jaar de contacten met onze leden onderhouden in deze grote regio. Het bezwaarde hem vaak dat hij soms lang afwezig was in het buitenland vanwege de begeleiding van langdurige en verre ANWB kampeerreizen.
Door zijn kritische belangstelling voor de RCP-functie heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van deze belangrijke activiteit in onze vereniging. Wij hopen dat hij met zijn echtgenote Louise nog lange jaren in het Brabantse mag genieten en actief mag blijven, ook bij de kampeerreizen. Wie Peter gaat opvolgen hopen wij binnenkort bekend te maken.

Gerard de Regt
Bestuurslid

Joke van Veen

Joke van Veen

Nieuwe RCP'er in regio 41 Den Haag West

Peter Horvers

Peter Horvers

Neemt afscheid in Brabant Midden

We zoeken nog steeds nieuwe RCP'ers

Helaas is in een aantal regio’s de vacature voor RCP’er nog steeds niet vervuld. Ook zijn er enkele regio’s die eigenlijk te groot zijn voor één RCP’er. Er zijn dus nog steeds nieuwe RCP’ers nodig. Meer weten over dit nuttige vrijwilligerswerk? Klik op de knop hieronder!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.