Opnames "De Alarmcentrale" van start

Dit weekend gaan de opnames voor het derde seizoen van ‘De Alarmcentrale – pech onder de zon’ weer van start. De cameraploegen van producent TinCan volgen deze zomer 6 wegenwachten in Frankrijk en 3 in Italië.
Acht afleveringen lang – twee meer dan vorig jaar – krijgen we de kans om te laten zien waar wij als ANWB toe in staat zijn bij het oplossen van problemen in het buitenland. Een kans waar andere alarmcentrales en pechhulpverleners ongetwijfeld jaloers op zijn. Wegenwacht Fré Wijnholds (Gardameer) bijt aanstaande zondag het spits af. Volgende week dinsdag is Gert Kreggemeijer (Dordogne) aan de beurt.
Anders dan anders
Het programma is dit jaar verhuisd van SBS6 naar RTL5 en krijgt een nieuwe presentator: Jochem van Gelder. Hij was deze week al even op de Alarmcentrale in Den Haag om kennis te maken. Met de verhuizing van het programma naar een andere zender is ook het format aangepast. Naast het volgen van onze wegenwachten komt ook de kant van de Alarmcentrale meer in beeld. Net als bij het NPO-programma ‘De Noodcentrale’, waarin gesprekken van de 112-meldkamer in beeld worden gebracht, worden ook de gesprekken van de Alarmcentrale in beeld gebracht.
Het programma is vanaf begin september op dinsdag of woensdagavond op TV.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.