ANWB opent flagshipstore in centrum Den Haag

ANWB winkel

De ANWB opent op dinsdag 8 december een flagshipstore aan de Grote Markstraat 39 in Den Haag. De winkel is met ruim 580 m2 de grootste van alle ANWB-winkels. Klanten vinden hier alles om er lekker op uit te trekken, van stevige wandelschoenen tot fiets-en wandelkaarten, rugzakken en kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies.

De nieuwe flagshipstore van de ANWB is ruim opgezet. Hierdoor komen de kledingcollecties goed tot hun recht. De wandelingafdeling is geheel vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen. Ook is er een groot aanbod van wandelartikelen in het assortiment. In de nieuwe winkel is een ANWB-reisbureau te vinden en plek voor ANWB-workshops en events.

Met de opening aan de Grote Marktstraat, midden in het centrum,  gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De ANWB heeft daarmee drie winkels in de hofstad. De andere winkels zijn te vinden aan het Savornin Lohmanplein en bij het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg. In totaal heeft de ANWB 79 winkels door heel Nederland. Daarnaast verkoopt de ANWB haar producten en diensten via anwb.nl. Leden van de ANWB krijgen voordeel op vertoon van hun lidmaatschapspas.

Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.