ANWB

Heden en verleden bij onze oude werkgever

Drijvende kracht

Frits van Bruggen:

"We ondersteunen het werk van de VG-ANWB."

“Het is toch een geweldig fenomeen: een vereniging waar je herinneringen levend kunt houden aan je loopbaan en aan de organisatie waarvoor je misschien wel tientallen jaren hebt gewerkt. Je ontmoet er mensen met wie je hebt samengewerkt en je onderneemt samen activiteiten.
Natuurlijk kun je dit ook doen zónder vereniging, maar we weten allemaal hoe makkelijk contacten verwateren als er geen drijvende kracht achter zit. De VG-ANWB is al 40 jaar zo’n drijvende kracht en daar hebben honderden oud-collega’s al veel plezier aan beleefd.
Vanuit de ANWB onderhouden wij goede contacten over belangrijke zaken als pensioenen en faciliteitenregeling. Ook ondersteunen we het werk van de VG-ANWB, moreel en financieel, en dat willen we ook in de toekomst blijven doen.”

Frits van Bruggen
Hoofddirecteur ANWB

(gedeelte uit zijn column in het boek 40 jaar VG-ANWB)

camping
Intranet

ANWB Camping van het Jaar 2021

De ANWB heeft tijdens een online evenement de winnaars bekend gemaakt van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing. Acht campings vielen in de prijzen. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde campings een extra opsteker. Tijdens de verkiezing brachten kampeerders massaal hun stem uit op de camping die zij het meest waarderen. In totaal werden bijna 25.000 stemmen uitgebracht. De winnaars van de titel ANWB Camping van het Jaar 2021 zijn: Winnaars in de

Lees verder »

ANWB Actueel

Volg onze vg-anwb facebook-pagina...

en blijf steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.

ANWB Historie

DAF mobiel
Historie

Mobiel kantoor

ANWB Retail gaat dit jaar met een knalgele rijdende winkel het land in om de leden op te zoeken. Voor ons een prima aanleiding om weer eens de archieven in te duiken. Want de rijdende winkel van nu roept herinneringen op aan de mobiele kantoren van de jaren ’60 en ’70. Ook toen zocht de ANWB de leden al op

Lees verder »

Faciliteiten en kortingen voor ANWB gepensioneerden

WW-hulp

De ANWB heeft een faciliteitenregeling voor gepensioneerden. Deze geldt alleen voor gepensioneerden die vanuit actieve dienst met pensioen zijn gegaan. Helaas kunnen dus niet alle leden van de VG-ANWB er gebruik van maken. Voor wie geldt de regeling precies en om welke faciliteiten gaat het?

> Lees meer over de faciliteitenregeling

ANWB winkel

Wie vanuit actieve dienst met pensioen is gegaan kan ook korting krijgen op een aantal ANWB-producten en -diensten, en op verzekeringen van Unigarant. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van deze kortingen en de voorwaarden.

> Overzicht kortingen

Sociaal fonds ANWB

De ANWB kent een Sociaal Fonds met als doel financiële en andere steun te verlenen aan personen, die in dienst zijn of zijn geweest van de ANWB en hun nabestaanden. De hulp mag niet structureel zijn. Het gaat om een eenmalige of in de tijd begrensde bijdrage om tijd te winnen voor een blijvende oplossing.

> Lees meer over het Sociaal Fonds

vg-anwb

Dringend gezocht: RCP'ers

Ons team van enthousiaste Regio Contactpersonen (RCP’ers) kan nog versterking gebruiken. Interesse om ook RCP’er te worden en wil je er meer over weten?