ANWB Smart Driver gelanceerd

Campagne smart Driver

Vandaag start de campagne voor ANWB Smart Driver, een nieuwe aanvullende dienst van de Wegenwacht om onnodig stilstaan en onverwachte reparaties te voorkomen. Speciaal voor de lancering maakten de collega’s onderstaande video.

Om aandacht te vragen voor het product worden niet alleen eigen communicatiemiddelen zoals de Kampioen en e-mailnieuwsbrieven ingezet, er komen ook radio- en tv-commercials, advertenties in de krant, reclame langs de snelweg en er start een online campagne.

Wat is Smart Driver?
Met ANWB Smart Driver willen we leden nog beter van dienst zijn. Het product bestaat uit een connector en app. Via de connector deel je technische autodata met de ANWB. Smart Driver waarschuwt via de app voor dreigende accupech en technische storingen. Vaak nog voordat er een waarschuwingslampje op je dashboard gaat branden. Ook vertelt Smart Driver wat je moet doen en hoe je erger kunt voorkomen. Kom je stil te staan, dan ziet de Wegenwacht waar je staat en ook wát er aan je auto mankeert. Smart Driver signaleert ook aanrijdingen, zodat indien nodig hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld.

Bij Smart Driver hoort verder een autocheck: de Wegenwacht komt langs en inspecteert je auto op 15 punten. Bovendien geven ANWB-experts advies over onderhoud dat je zelf kunt doen en herinnert Smart Driver je aan periodiek onderhoud. Smart Driver is geschikt voor auto’s vanaf 2004 en is een aanvulling op Wegenwacht Service voor €2,50 per maand.

> Lees meer over Smart Driver

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.