Leden willen graag nader kennismaken met de ANWB

Een uitnodiging in de Kampioen om een keer een kijkje achter de schermen te komen nemen op het hoofdkantoor, leverde na 4 dagen al 2 uitverkochte rondleidingen en een wachtlijst op.
Het enthousiasme van veel leden voor een nadere kennismaking heeft geleid tot de vraag of we misschien vaker leden moeten verwelkomen, zeker als het nieuwe gebouw staat. In project Thuis wordt al nagedacht hoe we straks makkelijk groepen door het gebouw kunnen leiden.
Idee tijdens de wintersport
Het idee voor rondleidingen komt van communicatiestrateeg Sigrid de Jong. Zij zat deze winter in Frankrijk in een hotel waar ook veel ANWB-leden hadden geboekt. Het leek een ANWB-lid en zijn vrouw erg leuk om eens een kijkje achter de schermen te komen nemen. Ze waren al jaren lid, kregen pech tijdens de wintersportvakantie en werden goed geholpen. Mede vanwege hun ervaring met het organiseren van activiteiten voor leden in het Utrechtse ANWB Café besloten Sigrid en enkele Merk & Leden-collega’s het gewoon maar eens te proberen. Verkeersinformatie, de Alarmcentrale, Content, het Kinderfietsenplan en de verenigingshistoricus hebben al toegezegd te helpen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.