Mooie fietsreizen voor bijna iedereen

“Reizen per fiets, dat doe je met al je zintuigen”, aldus Kees Lucassen, VG-ANWB-lid én oud Op Pad-hoofdredacteur. Kees: “Dus niet alleen met je ogen, maar ook met je oren, neus, smaak en gevoel, en dat allemaal in een aangenaam tempo.”

Speciaal voor VG-ANWB-leden verzorgt Kees op 18 januari op het ANWB Hoofdkantoor een lezing over laagdrempelige, mooie fietsreizen. Kees: “Met erg veel tips en foto’s. Centraal staan drie reizen: van Eindhoven naar Parijs, van Praag naar Dresden, en van Nauders (in Oostenrijk) naar Verona. 

       

Via puike pauzeplekjes, dromerige dorpen en werelderfgoed. En te doen voor iedereen die een week lang pakweg 60 tot 70 kilometer per dag kan fietsen. Op een normale fiets of op een e-bike, die je desgewenst speciaal voor zo’n reis kunt huren.”
Kees maakte deze reizen met zijn zoon Jelle, die toen 13 en 14 jaar oud was.

De (gratis) lezing begint om 13.00 uur en vanaf circa 14.15 uur kunnen er vragen worden gesteld. Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers.
Wil jij ook komen? Stuur dan een mail naar Kees via kslcssn@gmail.com en zet daarin je naam en of je alleen of met z’n tweetjes komt.  

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.