Nieuwe regio: Rivierenland

Postcodegebieden

Vanaf (officieel) 1 januari 2021 heeft de VG-ANWB een nieuwe regio: Rivierenland (regio 60). Tegelijkertijd treedt in deze regio een nieuwe RCP’er aan: Ed Lodewijks. Namens de VG-ANWB zal hij de contacten met de regionale leden gaan onderhouden, bijgestaan door zijn echtgenote Annemarieke. We heten Ed van harte welkom en wensen hem veel succes met het RCP-werk.

 

Ed Lodewijks

Ed Lodewijks

Regio 60 Rivierenland

De nieuwe regio heeft 22 leden en is samengesteld uit een aantal postcodes uit drie bestaande regio’s. Dat betekent dat een aantal leden “overstapt” van hun oude regio naar de nieuwe. Het betreft zeven leden uit de regio 53 (Rotterdam), elf uit regio 56 (Utrecht-Oost) en vier uit regio 74 (Brabant-Oost). De leden die het betreft ontvangen hierover nog nader bericht.

We zoeken nog steeds nieuwe RCP'ers

Helaas is in een aantal regio’s de vacature voor RCP’er nog steeds niet vervuld. Ook zijn er enkele regio’s die eigenlijk te groot zijn voor één RCP’er. Er zijn dus nog steeds nieuwe RCP’ers nodig. Meer weten over dit nuttige vrijwilligerswerk? Klik op de knop hieronder!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.