Ook tweede prikbord actie een succes. Goed bezocht ondanks slechte weer.

De tweede Prikbord actie volgde slechts twee dagen na de geslaagde eerste bijeenkomst. Ditmaal nam Wietze van der Laan het voortouw. Met zijn vrouw Janneke Kuysters is hij in acht jaar de wereld rondgezeild. Een tocht in prachtige gebieden, met onvergetelijke belevenissen en bij tijd en wijle bar slecht weer.

Dat gold ook voor de deelnemers aan deze bijeenkomst: een aantal moest afhaken vanwege het barre weer en de ellenlange files. De groep ‘bikkels’ die aanwezig was, heeft genoten van een energiek verhaal over de lange zeiltocht. Het is prachtig om je mee te laten nemen langs interessante landen en te horen over de vele prachtige ontmoetingen die ze gehad hebben.

Gelukkig was hun boek “Nieuwsgierigheid als Kompas” na afloop te koop, zodat iedereen het thuis rustig nog eens na kon lezen. 

Dank aan Jan Roos die de foto’s maakte.

Hopelijk inspireert het je ook een keer iets te organiseren. Ook een kleine prikbord actie kan al leuk zijn. Zoals wie wil er met mij wandelen in de buurt van … Dat is eenvoudig te organiseren stuur een mailtje naar Bas Braad sabraad@sabas.nl of stuur een WhatsApp naar 06 53233910 en we brengen samen de prikbord actie tot stand.

Er volgens meer prikbord acties hou Facebook en de website in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.