Regio Contactpersonen nemen afscheid

Tijdens de RCP Jaarbijeenkomst 2021 op 3 november in De Bilt is afscheid genomen van vijf Regio Contactpersonen. Deze hebben in verschillende delen van het land in hun regio het bestuur vertegenwoordigd en contact  onderhouden met de leden aldaar.

Genoemd mag worden Ben Boswinkel, die sinds 2003 in Drenthe Zuid/Overijssel vele bezoeken heeft mogen afleggen aan leden die op enigerlei wijze dat op prijs stelden. 

In Brabant vertrokken Peter Horvers en Arie Bakker, en in Gelderland Zuid heeft Dick van de Westeringh de functie neergelegd. Tenslotte moest in N. Holland Noord om gezondheidsredenen Ko Hooghiemstra plotseling ermee stoppen.
Matt Conings is wegens verhuizing vertrokken uit Zeeland. Hij blijft in het corps omdat hij in Limburg Zuid de RCP’er Gerda Snackers steunt.
Zij werden door Gerard de Regt namens het bestuur in de bloemen gezet als dank voor hun jarenlange inspanningen voor onze vereniging.

Gerard de Regt
Bestuurslid

Van links naar rechts Matt Conings, Peter Horvers, Ben Boswinkel, Dick van de Westeringh en Ko Hooghiemstra op de  RCP-bijeenkomst in De Bilt.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.