Regionale informatiemiddagen in oktober

Echtpaar

De VG-ANWB wil weer vaker “het land in” met regionale activiteiten. Van juli tot september hebben diverse Regionale Contactpersonen in hun regio een koffietafel gehouden. En in oktober staan vijf regionale informatiebijeenkomsten gepland over de thema’s Pensioenen en Zorg.

Thema Pensioenen
Een van de voornaamste aandachtspunten voor onze vereniging is ons pensioen. Deze middag komen actuele ontwikkelingen op pensioengebied aan de orde. Zoals de overgang van het zelfstandige ANWB pensioenfonds naar De Nationale APF, een algemeen pensioenfonds. Wat is er veranderd? Onze pensioenkundige penningmeester Bert Nollen legt het uit.

Thema Zorg (het verlies van een partner)
Wat komt er op je af als je partner overlijdt? Beno Koens heeft dit helaas meegemaakt. Als ervaringsdeskundige vertelt hij over dit verlies en de gevolgen daarvan, in het algemeen en persoonlijk.

Waar en wanneer?
De vijf bijeenkomsten duren van 13.30 tot 16.30 en zullen worden gehouden op:

  • dinsdag 5 oktober – Hotel van der Valk Assen
  • donderdag 7 oktober – Hotel van der Valk Gilze-Tilburg
  • dinsdag 19 oktober – Hotel van der Valk de Bilt-Utrecht
  • dinsdag 26 oktober – Hotel van der Valk Apeldoorn-de Cantharel
  • donderdag 28 oktober – ANWB hoofdkantoor in Den Haag

 

Naast het informatieve gedeelte biedt het programma ook voldoende ruimte om elkaar weer eens te ontmoeten en even bij te praten met een hapje en een drankje.

Uitnodiging komt binnenkort
Op 20 augustus ontvangen alle leden per mail of per post een uitnodiging om, samen met hun partner, een van deze bijeenkomsten bij te wonen. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. In de uitnodiging lees je hoe je je kunt opgeven.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.