Uw pensioen-gegevens bij De Nationale APF

Laptopmet DNA

Uw pensioengegevens als deelnemer of gepensioneerde van de ANWB zijn nu toegankelijk bij het pensioenfonds De Nationale APF (DNA). Dit pensioenfonds is de opvolger van het Pensioenfonds ANWB, dat per 31 december 2019 alle bezittingen en verplichtingen aan DNA heeft overgedragen.

Via de link https://www.mijnpensioencijfers.nl/dnapf kun je toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens.

Inloggen met DigiD
Inloggen gebeurt met je DigiD code, die je hoogst waarschijnlijk al hebt. Anders raden we je aan deze aan te maken, omdat inloggen via DigiD de standaard is om ook in te loggen bij overheidsinstanties (zoals de Belastingdienst en de SVB).

Eenmaal binnen in je persoonlijke site kun je allerlei zaken zien (pensioenbedragen en je persoonlijke gegevens), maar kun je ook wijzigingen doorgeven (verhuizingen, burgelijke status etc.).

Wij adviseren je ook je emailadres in te vullen, zodat je verzekerd bent van snelle informatie als er nieuws is vanuit het pensioenfonds De Nationale APF.

Kring ANWB
Om meer te weten te komen van het pensioenfonds de Nationale APF kun je ook naar hun website gaan: www.denationaleapf.nl

Vanuit de openingspagina kun je ook inloggen voor je persoonlijke gegevens, maar kun je verder kijken naar gegevens over de Kring ANWB. Daar tref je ook de maandelijkse info over de dekkingsgraad. Dit laatste doe je door de link www.denationaleapf.nl/deelnemers/nieuws/ te gebruiken en op die pagina Kring ANWB te selecteren.

← Klik op het DigiD-logo hiernaast voor meer informatie over het gebruik van DigiD.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.