Van harte gefeliciteerd!

Bert Megens 80 jaar op 5 april 2024

Reden voor Wim Arts om als RCPér Regio 74 langs te gaan voor een koffie momentje.  Met een bloemetje van de VG  in de hand, werden wij van harte welkom geheten door Bert. 
Zijn eerste gezegde is dan: ‘alles wordt minder… alleen het vergeten wordt steeds beter’.

Bij de ANWB is Bert altijd wegenwacht 326 geweest en werkte bijna zijn gehele tijd in Brabant, na de samenvoeging  nog een aantal jaren in de Regio Wijchen/Nijmegen. 
Bert is ook bekend als een uitstekend muzikant en heeft jaren in de huisband van de vereniging ANWB gespeeld op zijn bugel. 

Bert is ook altijd aanwezig bij de jaarlijkse kerstborrel van team Nijmegen en indien mogelijk ook bij de  VG-ANWB activiteiten, waar hij een gewaardeerd bezoeker is. 

 

Felicitatie in Wassenaar.

Begin deze maand werd Fred Stekkinger 85 jaar. Bij dit kroonjaar kreeg hij bezoek van André Sanrodji RCP-er Regio 47. De twee konden veel ophalen over hun indische jaren. Vooral veel herinneringen aan Java en met name Bandung.

Fred was de laatste jaren langdurig op vakantie in Thailand. Helaas waren daar vorig jaar ernstige gezondheidsproblemen. Het gaat nu gelukkig wat beter zowel met hem als zijn partner.

Tijdens het bezoek werden ook ANWB herinneringen opgehaald. Fred heeft langjarig bij Centrale Informatie gewerkt. We kennen Fred ook als geweldige piano speler.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.