Welkom Marcel Spruijt

In de Buitenband staat ieder kwartaal een interview met een nieuw VG-lid. Omdat er steeds nieuwe leden bijkomen, leek het de gezamenlijke redactie leuk om, naast het Welkom op  papier, ook een nieuw lid op de website aan het woord te laten.
Hieronder het eerste digitale interview.

Wie: Marcel Spruit
Uit: Purmerend
Werkte: Wegenwacht, Noord-Holland

In april 1984 ben ik begonnen als Wegenwacht. Eerst in Amsterdam later meer in Noord-Holland. Ik heb ruim 39 jaar het Wegenwachtwerk gedaan. Sinds eind september maak ik gebruik van de Regeling Vervroegde Uittreding voor mensen met zware beroepen.
Ook heb ik taken als mentor, praktijkbegeleider en begeleider op de weg (bow-er) uitgevoerd tijdens het werk ,
Tevens heb ik 9 jaar in de medezeggenschap van de OR ANWB BV en OR Hulpverlening deel genomen.
Daarnaast ben ik 10 jaar kaderlid bij het CNV geweest waar ik heb deelgenomen aan de CAO-onderhandelingen van pensioen en roosters, wat zeker een uitdaging is hoe die tot stand komen.

Als vrijwilliger ben ik actief als scheidsrechter voor de plaatselijke voetbalclub en nu ik meer tijd heb, ben ik ook de technische man geworden.

Ik wilde graag na mijn pensioen auto’s wegbrengen voor Logicx als chauffeur. Daar ben ik deze zomer mee begonnen en ik heb al mooie ritten mogen maken. Het is een leuke invulling van je tijd als je houdt van auto rijden en avontuurlijk bent ingesteld. De terugreis kan een avontuur zijn, maar dat is ook een beetje de uitdaging uiteraard.

Mijn vrouw en ik rijden graag met de camper door Europa waar we nu meer tijd voor hebben. De volgende reis die we graag willen maken gaat naar Zuid-Engeland.
Verder hebben 8 kleinkinderen in de leeftijden tussen 0 en 8 jaar dus kunnen we nu makkelijker bijspringen want er is altijd wel ergens wat hulp nodig.
Stil zitten is niets voor mij.  Ik ben altijd wel met een project bezig.

Die praatpaal heeft op het Rottepolderplein gestaan. Een mooi stukje nostalgie in mijn tuin.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.