Drie nieuwe RCP’ers

Postcodegebieden

Met een campagne in de Buitenband, de website en via e-mail heeft de VG-ANWB vorige maand geprobeerd nieuwe Regio Contactpersonen (RCP’ers) aan te trekken. Dat heeft als resultaat opgeleverd dat we drie nieuwe RCP’ers kunnen begroeten:

Eveline Debrichy

Eveline Debrichy

regio 50 Zoetermeer

Turfboer

Piet Turfboer

regio 54 Rotterdam-Zuid

Jan Kees van Ginkel

Kees-Jan van Ginkel

regio 32 Zuid-Holland Oost

We heten ze van harte welkom en wensen hen veel succes en plezier met het RCP-werk.

De Corona pandemie betekent voor veel mensen en dus ook voor veel leden van onze vereniging contactverarming. Gedeelde smart is halve smart. Dit gezegde geldt eens te meer voor het werk van de Regiocontactpersonen. Als iemand zijn ernstig gevoelde zorgen of behoeften niet kan delen met een ander, kan het gevoel van eenzaamheid hard toeslaan. De RCP’ers kunnen en willen daar iets aan doen. En dat “iets” is niet weinig. Uit vele ervaringen van de RCP’ers blijkt dat een telefonisch contact erg opbeurend kan werken. Het hebben van een klankbord kan voor veel leden juist in deze tijd veel betekenen. De VG-ANWB is dan ook blij dat veel RCP’ers naar allerlei mogelijkheden zoeken hun rol in deze tijd extra betekenis te geven.

We zoeken nog steeds nieuwe RCP'ers!

Helaas is in een aantal regio’s de vacature voor RCP’er nog steeds niet vervuld. Ook zijn er enkele regio’s die eigenlijk te groot zijn voor één RCP’er. Er zijn dus nog steeds nieuwe RCP’ers nodig. Meer weten over dit nuttige vrijwilligerswerk? Klik op de knop hieronder!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.