Geen ledenvergadering dit jaar

Ledenvergadering

Door de Corona-perikelen hebben we helaas onze Algemene Ledenvergadering (ALV) van dit voorjaar moeten annuleren. Dat is jammer, we hadden u graag bijgepraat over de ontwikkelingen binnen onze vereniging. Ook hadden we officieel afscheid willen nemen van bestuursleden Dick Kooman en Rolf van der Loo. En verantwoording willen afleggen over 2019 en de financiële gang en stand van zaken. Maar de gezondheid van een ieder van ons ging voor.

Uitstel verlengd
Helaas zitten we nu in de tweede golf van Corona. Wettelijk moesten we de ALV houden binnen zes maanden na afloop van 2019. Inmiddels is er tijdelijke wetgeving die het bestuur van een vereniging toestaat een digitale ALV te houden (wat we liever niet doen) of de mogelijkheid biedt het houden van een fysieke ALV met vier maanden uit te stellen (gerekend vanaf het eind van die tijdelijke wetgeving, die inmiddels is verlengd tot 1 december 2020).
Wij hebben hiervoor gekozen. Dit betekent dat wij de ALV doorschuiven naar begin 2021. De geplande datum is 9 maart*. Wij hopen u dan weer in goede gezondheid te kunnen zien.

Bestuur VG-ANWB

*In een eerdere versie van dit bericht stond voor deze vergadering een onjuiste datum (11 maart) vermeld.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.