Hoofddirecteur ANWB Frits van Bruggen vertrekt

frits-van-bruggen
De hoofddirecteur van de ANWB, Frits van Bruggen, heeft zijn vertrek aangekondigd. Per 1 april 2021 legt hij zijn functie neer.
 
Van Bruggen kwam 10 jaar geleden in dienst bij de ANWB als lid van de hoofddirectie, met als aandachtsgebieden Hulpverlening en Verzekeren. Per 1 augustus 2014 werd hij benoemd tot hoofddirecteur. Van Bruggen heeft een grote bijdrage geleverd aan de financiële stabiliteit van de ANWB. Ook heeft hij bij zijn aantreden de topstructuur van de organisatie drastisch gewijzigd, waardoor naast autonomie van alle bedrijfsonderdelen ook de synergie daartussen goed tot uiting zou komen.
 
Zeer gewaardeerd
Dorine Burmanje, voorzitter van de raad van commissarissen en raad van toezicht: “Wij zijn Frits zeer erkentelijk voor wat hij voor de ANWB-leden en de ANWB als organisatie heeft betekend. Ook in de samenwerking met andere maatschappelijke organisaties heeft hij een richtinggevende rol gehad en veel resultaten bereikt. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst en veel succes in zijn verdere carrière.”
 
De komende periode wordt naar een geschikte opvolger gezocht.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.