Nieuw: occasionaanbod op anwb.nl

Wie op zoek is naar een tweedehandsauto kan vanaf vandaag op anwb.nl terecht voor een geselecteerd occasionaanbod. Je ziet er niet alleen de aangeboden voertuigen, maar ook de richtprijs volgens de ANWB Koerslijst, een overzicht van de totale gebruikskosten en in sommige gevallen een autotest en bevindingen van de Wegenwacht.
Alleen BOVAG-aanbod
Met het nieuwe occasionaanbod wil de ANWB leden nog beter van dienst zijn bij de zoektocht naar een gebruikte auto. Voorlopig is op het platform alleen het aanbod zichtbaar van bij BOVAG aangesloten autobedrijven. De verwachting is dat het aantal getoonde auto’s de komende periode flink zal stijgen, want BOVAG-autobedrijven die gebruikmaken van de voorraadbeheersystemen van Autodata, RDC of VWE kunnen hun aanbod gratis toevoegen.
Zoektocht makkelijker
Op anwb.nl wordt jaarlijks ruim 20 miljoen keer de zoekterm ‘auto’ ingevuld. Vooral de richtprijs volgens de Koerslijst, de autokostenberekeningen, de bevindingen van de Wegenwacht en autotests zijn voor bezoekers belangrijke selectiecriteria. Door hier een geselecteerd occasionaanbod aan te koppelen wordt de zoektocht naar een geschikt tweedehands voertuig een stuk makkelijker.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.