Nieuwe RCP’ers in Zeeland en Brabant

Postcodegebieden

We verwelkomen met veel genoegen twee nieuwe Regio Contactpersonen: Peter Sommeijer in Zeeland en Michel Ponsen in Midden-Brabant.

Zeeland
Door de verhuizing van Matt Conings naar Limburg was in de regio Zeeland (regio 62) een vacature ontstaan. Het is mooi dat met de komst van Peter Sommeijer deze snel weer kon worden vervuld. Hij woont met zijn echtgenote Joke in Ovezande op Zuid Beveland,  centraal gelegen in de provincie.
Peter is in 1978 begonnen bij de ANWB in het district Kapelle van de Wegenwacht. Hij is vele jaren altijd actief geweest in het maatschappelijk leven en was onder andere voorzitter van de personeelsvereniging “De Zeelandbrug”. Na 42 jaar is hij in 2020 met pensioen gegaan. Met zo’n lange carrière in het Zeeuwse zullen de meeste leden in de regio Peter wel kennen. Wij wensen hem en zijn Joke veel plezierige contacten de komende jaren.

Midden-Brabant
Na ruim 12 jaar contact met de leden in Midden-Brabant (regio 71) heeft Peter Horvers de RCP-functie doorgegeven aan Michel Ponsen. Michel is vorig jaar met pensioen gegaan en direct lid geworden van onze vereniging. Hij heeft 41 jaar als Wegenwacht in de regio Zuid gewerkt. Daarbij heeft hij twee zittingsperiodes in de landelijke Ondernemingsraad gezeten en bijna 25 jaar in het bestuur van de regionale personeelsvereniging.
Hij woont met zijn echtgenote Ilonka in Breda. Ze hebben twee zoons en twee  kleinzoons. Het is duidelijk dat hij het overgrote deel van de leden in de regio al kent uit zijn WW-tijd. Wij wensen ook hem veel plezierige contacten in de komende jaren.

Gerard de Regt
Bestuurslid

Peter Sommeijer

Peter Sommeijer

Nieuwe RCP'er in regio 62 Zeeland

Michel Ponsen

Michel Ponsen

Nieuwe RCP'er in regio 71 Brabant-Midden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.