Prikbord Actie in april en mei

Na het succes van de eerdere Prikbord Acties staan er voor de komende twee maanden in elk geval weer drie nieuwe acties op het programma.

Zo zal op 19 april as. Marijke Tuurenhout als stadsgids je mee nemen op een wandeling door het historische Delft. Wil je meer weten? Kijk dan op Stadswandeling Delft.

Op 3 mei vinden er 2 acties plaats.

De ene is een motortocht door Midden-Nederland onder leiding van Jan Roos. Op je eigen motor rijd je een toeristische motortocht over o.a. de Utrechtse Heuvelrug, maar ook door polders en bossen. Alle informatie vind je op Motortocht Midden-Nederland.

Diezelfde dag geeft Bas Braad een workshop Fotografie. Hiervoor neemt hij je mee naar Rockanje en tijdens een wandeling door de natuur legt hij kort uit hoe je het beste kan fotograferen. Enthousiast geworden? Kijk dan op Workshop Fotografie voor alle details.

Mochten deze Prikbord Acties je inspireren om ook eens een keer iets te organiseren voor je (oud-)collega’s van de VG-ANWB, neem dan contact op met Bas Braad (sabraad@sabas.nl) en zet met hem je eigen Prikbord Actie op.

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.