Seniorencollege over Coronavirus

virus

Het coronavirus zorgt nog steeds voor grote problemen. Maar wat is dat nou eigenlijk, zo’n virus? Hoe verspreidt en vermeerdert het zich? Bekijk dit online seniorencollege door een studente biomedische wetenschappen om meer te weten te komen over virussen in het algemeen en corona in het bijzonder.

logo-ogjgOud Geleerd Jong Gedaan
Voor senioren die meer cognitief uitdagende activiteiten willen volgen, organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) interactieve colleges, gegeven door studenten. Hierdoor worden generaties verbonden, en wordt kennis gedeeld. Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd, aldus OGJG.

 In bijna het hele land organiseert OGJG colleges voor senioren in wijkcentra, verpleeghuizen en bibliotheken. In een reeks van 4 keer 1 uur worden uiteenlopende onderwerpen besproken.

Online colleges
Door het coronavirus konden veel ingeplande collegereeksen geen doorgang vinden. Daarom heeft OGJG besloten een aantal colleges kosteloos online aan te bieden. Hierin komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals:

  • kunstmatige intelligentie
  • klimaatverandering
  • de Indonesische onafhankelijkheid
  • de mooie Middeleeuwen
  • enzovoort…

> Bekijk alle online colleges van Oud Geleerd Jong Gedaan

De online colleges worden ook op televisie getoond door ONS (kanaal 50 bij Ziggo).

Ook weer op locatie
Alle maatregelen in acht nemend , worden ook weer collegereeksen ingepland op locatie.
Wilt u colleges volgen op locatie(s) bij u in de buurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse update waarin alle colleges die toegankelijk zijn voor mensen van buitenaf staan. 

> Klik hier voor het aanmeldformulier van de OGJG update 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.