Welkom Eric de Ruijter

In de Buitenband staat ieder kwartaal een interview met een nieuw VG-lid. Omdat er steeds nieuwe leden bijkomen, leek het de gezamenlijke redactie leuk om, naast het Welkom op  papier, ook een nieuw lid op de website aan het woord te laten.
Hieronder het tweede digitale interview.

Wie: Eric de Ruijter
Uit: Maarssen
Werkte: Wegenwacht, De Meern

Hallo gepensioneerde ANWB medewerkers,

Daar ik net met de RVU ben gegaan leek het mij een goed idee om lid te worden van deze club. Een goed gebruik bij deze club is je zelf voor te stellen.

Mijn naam is Eric de Ruijter en ben ruim 30 jaar werkzaam geweest als wegenwacht in Utrecht en omgeving. In die 30 jaar is er veel veranderd. Van ontwikkeling in techniek, veranderende maatschappij, telefoons, computers enz. Wat niet veranderde was de waardering die je mocht ontvangen van een tevreden klant. De vrijheid die je kreeg van de werkgever en de voldoening in het werk hebben er voor gezorgd dat het nooit zaai of vervelend werd. De RVU regeling vond ik een mooie kans om te stoppen met werken in goede gezondheid.

Mijn hobby’s zijn veel op sportief vlak, wielrennen, tennissen, skiën, golf en sinds een klein jaar een zeilboot. Ik verveel me nooit en kom ondanks het niet meer werken tijd te kort.

Ik hoop U allen te spreken op één van de evenementen.

Hartelijke groet,

Eric de Ruijter

 

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Volg onze Facebook-pagina

Als volger van de vg-anwb pagina op Facebook blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste berichten.